Iconic

Het wereldwijde massatoerisme heeft sommige plaatsen een heilig statuut gegeven. Het zijn plaatsen die je moet gezien hebben. En wat is best om te bewijzen dat op zo’n plaats geweest bent dan een foto ? Een foto die dan meestal nog van uit quasi altijd dezelfde plaats genomen is. Als je zoekt naar foto’s van dergelijke plaatsen op het internet dan krijg je letterlijk duizenden foto’s die eigenlijk allemaal inwisselbaar zijn met elkaar.

In de reeks “Iconic” wordt found footage van dergelijke iconische plaatsen samengebracht tot het ultiem beeld van deze plaatse: als tientallen foto’s elkaar overlappen vervaagt het beeld maar blijft absoluut duidelijk over welke plaats het gaat.

Meer beelden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *