Fotoboek Expeditie Middelpunt – Onderweg

In het eerste fotoboek van de reeks “Expeditie Middelpunt” is de zoektocht gedocumenteerd naar het geografisch middelpunt van de 64 gemeenten van de provincie West-Vlaanderen, aangevuld met het middelpunt van de provincie zelf. Deze zoektocht werd een fietstocht langs alle gemeenten van West-Vlaanderen. 

In dit tweede fotoboek, “Onderweg”, wordt het beeld van de provincie zoals die zich aandient op deze tocht gedocumenteerd. Hoe wonen en werken we, waar leven we ? Opnieuw een genuanceerd beeld van een rurale provincie waar nog veel open ruimte is, maar waar ook zowat overal gewoond of gewerkt wordt, met de absurditeiten eigen aan ons Vlaming zijn.

Formaat 30 x 21,5 cm. Hardcover. 72 bladzijden.

Kostprijs 25 euro, verzendingskosten inbegrepen. Het boek is te koop via de webshop van Butik Keramik: https://www.butikkeramik.be/shop/#!/products/expeditie-middelpunt—onderweg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *