WIIM ?

Wim Van Isacker, geboren 1964, en eigenlijk al vanaf mijn 15 jaar aan het fotograferen.

Mijn logo gebruik ik al jaren als ex-libris voor mijn aangekochte boeken, en het logo symboliseert perfect wat mijn beeldentaal voornamelijk definieert: landschap en architectuur, maar daarvoor niet noodzakelijkerwijze het mooie landschap of de spektakelarchitectuur.

Waarom dan WIIM als website ? De gemakkelijkste uitleg is dat wim.be niet meer beschikbaar was. De langere uitleg is dat wiem.be ook niet meer beschikbaar was en keert terug naar mijn tijd op kot in Leuven. In die tijd was er nog geen GSM of internet en als er dus een telefoon voor ons was, dan was dat beneden bij de kotmadam. Die riep dan luid van beneden dat er telefoon was voor Dierk, voor Dieter, voor Wiem, met iedere keer een heel lange IEEE. En zo wisten wij nog steeds niet voor wie er een telefoon was, want wij hoorden alleen die lang IEEE … Het is dus WIIM geworden …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *